Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ohlala: Is Demi Lovato samen met deze Hollywood-hottie?

Ohlala: Is Demi Lovato samen met deze Hollywood-hottie?

Ohlala: Is Demi Lovato samen met deze Hollywood-hottie?

Demi Lovato verfde enkele dagen geleden haar bruine haren nog blond en zou nu gespot zijn met een nieuwe hottie aan haar zijde. De 24-jarige zangeres brak enkele maanden geleden met haar vriend Wilmer Valderrama na een on-off-relatie van 6 jaar. En zoals het cliché zegt dat een vrouw die haar kapsel verandert klaar is voor een nieuwe stap in haar leven, zou die nieuwe stap wel eens niemand minder dan John Mayer kunnen zijn.

Demi werd door enkele fans gespot tijdens een romantische date met zanger John Mayer. Het koppel ging zaterdagavond samen naar een restaurant in Los Angeles en het zou er volgens bronnen zéér flirterig aan toe zijn gegaan. “John had zijn arm om Demi en fluisterde wat dingen in haar oor, waardoor zij de hele tijd aan het giechelen was”, vertelt een bron aan Hollywood life. De 24-jarige Demi en 39-jarige John zijn geen onbekenden voor elkaar, want ze namen in 2009 nog samen de singles ‘World of Chances’  en ‘Shut up and love me’ op.

Copyright: Tumblr

John Mayer staat bekend als een rasechte flirter en had eerder al romantische relaties met Jennifer Aniston, Taylor Swift en Katy Perry. Is Demi Lovato zijn nieuwste verovering?

Lees ook: