Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OH NO: deze Spice Girl zet na 10 jaar een punt achter haar huwelijk

OH NO: deze Spice Girl zet na 10 jaar een punt achter haar huwelijk

Celebs
OH NO: deze Spice Girl zet na 10 jaar een punt achter haar huwelijk

Aan alle (mooie?) liedjes komt helaas een eind. Spice Girl Melanie ‘Mel B’ Brown (41) heeft de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot Stephen Belafonte (41). Het koppel heeft samen een dochter van vijf jaar en was net geen tien jaar getrouwd.

Brown en Belafonte, een bekende producer in Hollywood, kenden elkaar al jaren voor ze in juni 2007 in het huwelijksbootje stapten in Las Vegas. Het koppel was toen vijf maanden samen.

De Spice Girl en haar echtgenoot (beiden 41) hebben een samengesteld gezin, bestaande uit hun dochter Madison (5), Browns dochters Angel Iris Murphy Brown (9, uit haar relatie met acteur Eddie Murphy) en Phoenix Chi Gulzar (17, uit haar huwelijk met danser Jimmy Gulzar) en Belafontes dochter Giselle Belafonte (12, uit zijn relatie met ene Nicole Contreras).

Opvallend: volgens de echtscheidingsdocumenten vroeg Mel B de scheiding aan op 28 december 2016, maar op 7 februari deelde ze nog onderstaande foto op Instagram, met als bijschrift: ‘Mijn lieve schat, we hebben dingen meegemaakt die koppels kunnen kapotmaken, maar we zijn er sterker uitgekomen. (…) Je bent m’n wereld, lieverd.’

Losse handjes
Ondanks het feit dat Brown en Belafonte al meer dan tien jaar een koppel vormden, ging hun relatie niet altijd over rozen. In december 2014 kwam hun huwelijk onder vuur te liggen nadat Mel B werd opgenomen in het ziekenhuis met ‘maagklachten’. Enkele dagen later was het jurylid met verschillende blauwe plekken op haar armen en gezicht te zien in de Britse versie van talentenjacht ‘X-Factor‘ .

Zowel de Spice Girl als haar echtgenoot ontkenden toen de geruchten dat Belafonte haar zou hebben geslagen. Fans trokken echter hun conclusies nadat ze ontdekten dat de filmproducer in 2003 reeds een klacht voor huiselijk geweld aan z’n broek had, toen hij nog samen was met zijn ex-vrouw Nancy Carmell. Belafonte bekende schuld, maar zei achteraf niet te begrijpen waarom hij dat had gedaan.

Shoppen is altijd een goed idee