Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oh my: Meerdijk krijgt nóg een knappe nieuwe inwoner

Oh my: Meerdijk krijgt nóg een knappe nieuwe inwoner

Oh my: Meerdijk krijgt nóg een knappe nieuwe inwoner

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden lijkt voor de vrouwelijke fans goed te beginnen. Nadat vorige week al de komst van een nieuwe mannelijke inwoner bekendgemaakt werd, blijkt vandaag dat er meer mannelijk schoon verhuist naar ’s lands beroemdste soapdorp.

Lees ook
Oelala: er komt een nieuwe (superknappe!) man in GTST

Helló, sexy!

Niemand minder dan Soldaat van Oranje-acteur Roel Dirven zal de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) aanvullen. De langstlopende soapserie van Nederland maakte de komst van Dirven zelf bekend op Instagram.

Hé, kwam hij niet al eens voorbij?

Welke rol de dertigarige acteur in GTST zal spelen, wordt niet bekendgemaakt. Het is niet de eerste keer dat Dirven in het fictieve dorp Meerdijk opduikt. In 2012 en 2016 had hij een gastrol in de serie. Hij speelde toen twee verschillende personages, dus het is denkbaar dat hij ook nu in een nieuwe rol te zien zal zijn. Op 3 september begint het nieuwe seizoen van GTST en wordt duidelijk in welke hoedanigheid de kijker Dirven terugziet.

Nieuwe Tijden-crossover

Daarnaast is ook de komst van acteur Dorian Bindels aangekondigd, die eveneens in Soldaat van Oranje te zien was. Bindels speelde drie jaar lang de hoofdrol in de musical. In GTST-spinoff Nieuwe Tijden is hij te zien als Jan Jaap. Mogelijk vertolkt hij deze rol ook in GTST.

Deze man zie je in het nieuwe seizoen van #GTST! 👀 #comingsoon

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: RTL