Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geweldig: OG3NE’s Shelley wordt overladen met complimenten door bikinifoto’s

Geweldig: OG3NE’s Shelley wordt overladen met complimenten door bikinifoto’s

Geweldig: OG3NE’s Shelley wordt overladen met complimenten door bikinifoto’s

Tijdens de coronaperiode is OG3NE-zangeres Shelley Vol (25), maar liefst 25 kilo afgevallen. Ze is maar wat trots op wat ze heeft bereikt en deelt daarom een aantal geweldige bikinikiekjes.

Billen op Ibiza

De vakantie op Ibiza doet haar veel goeds. Op de foto is de zien hoe Shelley met een feloranje bikini poseert op het randje van het zwembad. “I got my peaches out on Ibiza” luidt het onderschrift. Haar fans zijn ontzettend enthousiast. Het regent dan ook hartjes en mooie woorden. “Potverdikkie Shelley. Ik dacht even dat dit het fitness-account was dat ik volg. Heldin ben je.” En: “Mijn God, wat zie je er fantastisch uit”, zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties op de foto.

De tekst gaat door onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Bikinikiekje

Onlangs deelde Shelley al een bikinifoto op haar Instagrampagina. Nog nooit eerder had ze een foto zoals deze gedeeld. Ze werd daarom overladen met lovende reacties door haar fans. Geef hun eens ongelijk, ze ziet er prachtig uit!

De tekst gaat door onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Lees ook:
Verbluffend resultaat: OG3NE’s Shelley is maar liefst 25 kilo (!) afgevallen en zó kreeg ze het voor elkaar

Afgevallen

In maart 2021 trad onder meer OG3NE op tijdens Een Rondje Hazes, waar ook Samantha Steenwijk (34) aanwezig was. Zij deelde een kijkje achter de schermen en filmde daarbij ook Shelley. “Wat is deze vrouw slank geworden”, aldus de blondine terwijl ze de zangeres in beeld brengt. “Het is niet normaal: 25 kilo. Waar zijn ze gebleven?” Volgens Samantha Steenwijk, heeft de zangeres het populaire Alizonne-dieet gevold. Deze manier van gewichtsverlies helpt de lichaamscontouren te verbeteren en zorgt voor stabilisatie van het streefgewicht door drie technieken, zo klinkt de uitleg op de website ervan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Instagram | Beeld: Brunopress