Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OG3NE-zangeres Lisa maakt verdrietig nieuws bekend: ‘Het doet nu veel pijn’

OG3NE-zangeres Lisa maakt verdrietig nieuws bekend: ‘Het doet nu veel pijn’

OG3NE-zangeres Lisa maakt verdrietig nieuws bekend: ‘Het doet nu veel pijn’

Vanmorgen liet OG3NE zangeres Lisa Vol (27) via Instagram weten niet meer langer samen te zijn met YouTuber Ergin. De twee gaan na 7 jaar hun eigen weg.

Met een lieve foto maakt Lisa het verdrietige nieuws bekend. Bij de post schrijft ze: ‘Na een relatie van zeven jaar hebben Ergin en ik, in goed overleg, besloten ieder ons eigen weg te gaan in het leven. We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden.’

Volgens Lisa hebben zij en Ergin er alles aan gedaan om hun relatie te laten slagen. Helaas gaan beiden toch hun eigen weg. ‘Maar de verwachtingen van het leven kunnen soms toch te veel verschillen. Het doet nu veel pijn maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beide gelukkiger zal maken,’ aldus Lisa.

Lees ook
Jaimie Vaes openhartig over turbulent jaar: ‘Het leek alsof alles instortte’

Relatie

De zangeres en YouTuber kregen in 2014 een relatie, net voor de doorbraak van de meidengroep OG3NE. In 7 jaar hebben de twee samen veel meegemaakt en doorstaan. Zo overleed de moeder van Lisa, Amy en Shelley in 2017 na een lang gevecht aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Getty Images