Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OG3NE-zangeres Shelley deelt trotse bikinifoto na 25 kilo gewichtsverlies

OG3NE-zangeres Shelley deelt trotse bikinifoto na 25 kilo gewichtsverlies

OG3NE-zangeres Shelley deelt trotse bikinifoto na 25 kilo gewichtsverlies

Al veel celebs probeerden het Alizonne-dieet – met succes – uit en zo ook OG3NE-zangeres Shelley. In totaal verloor ze maar liefst 25 kilo dankzij dit dieet. En met de zonnige dagen van afgelopen week, vroeg dat natuurlijk om een trotse bikinifoto. 

Bikinifoto

Op de foto ligt ze met een gezellig topje te zonnen. “De zon is aardig voor me geweest”, schrijft ze bij de post. En dat zorgt voor een stortvloed aan positieve reacties. Niet alleen krijgt ze complimenten over het bikini topje, maar vooral ook op haar “killerbody”.

Tekst gaat verder onder foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Alizonne-dieet

Vraag je je nu af wat dit Alizonne-dieet precies inhoudt en of het wellicht iets voor jou is? Simpel gezegd is dit een dieet om snel vetweefsel te verliezen op plekken waar het hoort. Dit wordt ook wel shaping van je lichaamscontouren genoemd. Daarbij belooft het Alizonne-dieet dat je gewicht verliest, maar je spierweefsel behoudt.

Professionele begeleiding

Het dieet is ontwikkeld door Claudia van der Lugt en is gericht op snel én verantwoord afvallen. Bij het dieet krijg je dan ook professionele begeleiding. Bij het Alizonne-dieet maken ze dan ook gebruik van bepaalde technieken, zoals een behandeling van onderhuidse vetweefsels met ultrasonore trillingen en radiofrequentie. Maar ook bindweefselmassages en een gepersonaliseerd dieet op basis van voedselsupplementen van aminozuren.

Lees ook
Verbluffend resultaat: OG3NE’s Shelley is maar liefst 25 kilo (!) afgevallen en zó kreeg ze het voor elkaar

BN’ers

Een hoop BN’ers zijn al overstag gegaan en zijn inmiddels al flink wat kilo’s kwijtgeraakt. Zo raakte Shelley zelf maar liefst 25 kilo kwijt dankzij dit dieet, verloor Shirma Rouse 50 kilo en raakte ook Trijntje Oosterhuis er flink wat kilo’s door kwijt. Mocht je zelf ook aan dit dieet willen beginnen, dan moet je even geduld hebben. Door de populariteit van het dieet is er namelijk een flinke wachtlijst ontstaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Getty Images