Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws: ‘OG3NE’-zusjes moeten plotseling afscheid nemen van dierbare

Verdrietig nieuws: ‘OG3NE’-zusjes moeten plotseling afscheid nemen van dierbare

Celebs
Verdrietig nieuws: ‘OG3NE’-zusjes moeten plotseling afscheid nemen van dierbare

De zussen van ‘OG3NE’ hebben treurig nieuws bekendgemaakt via Instagram. Hun oma is donderdag plotseling overleden. “We zullen u missen.”

Op het officiële Instagram-account van OG3NE is een foto verschenen van hun grootmoeder. “Met veel verdriet hebben we vrij plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve oma Willy”, schrijven Lisa, Amy en Shelley erbij. “We hebben zoveel met elkaar meegemaakt en zijn met haar (en natuurlijk ook met opa) enorm hecht opgegroeid…”

Altijd erbij

Willy miste geen enkel optreden van de zingende zussen. “Altijd een plekje vooraan bij onze optredens als trotse oma, maar ze zit bovenal front-row in ons hart. We zullen u missen en voor altijd van u blijven houden.”

Enorm hecht

Amy heeft op haar persoonlijke Instagram-account nog een tweetal foto’s met haar oma, waaronder één uit de oude doos. “Lieve oma, het doet zo verschrikkelijk veel pijn om ook u weer los te moeten laten💔 we hebben zo veel meegemaakt en waren zo hecht”, staat erbij geschreven. “Mijn hele lichaam huilt maar rust zacht omie, geef mama ontelbaar veel kusjes en u zit voor altijd in mijn bij elkaar gelijmd hart.”

Herinneringen

Ook Lisa staat stil bij het overlijden van Willy. “Zo zal het er hierboven waarschijnlijk uitzien… ☁️🦋💫 oma en mama bij elkaar als de dikke vriendinnen die ze altijd zijn geweest, die gedachte troost me een beetje… lachend denk ik aan de (vele!!!) herinneringen met oma terug, tot aan de meest recente toe, ook díe waren overladen met de gebruikelijke dosis humor en liefde. Zoveel mooie dingen samen mogen beleven. Je komt altijd tijd tekort als je veel van iemand houdt.”

Lees ook
Verdrietige dag voor ‘OG3NE’-zusjes en vader Rick: ‘Het gemis is onbeschrijfelijk’

Moeder

De meiden van OG3NE hebben geen makkelijke tijd achter de rug. Na een lang ziektebed, verloren ze hun moeder Isolde in juli 2017 aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nlLibelle.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee