Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oerlemansjes en Borsato’s samen op Mykonos

Oerlemansjes en Borsato’s samen op Mykonos

Oerlemansjes en Borsato’s samen op Mykonos

Marco, Leontine, Reinout en Daniëlle genieten momenteel samen van de zomervakantie in Griekenland. De voltallige gezinnen van de zanger en de tv-producent ontmoetten elkaar gisteren voor een uitgebreide lunch op het eiland Mykonos. 

Lees ook: Zo ziet de zoon van Marco Borsato er nu uit!

‘Alleen maar liefde’, schreef Daniëlle Oerlemans donderdag bij een Instagram-foto waarop de families Oerlemans en Borsato samen aan een lange tafel te zien zijn bij beachclub Scorpios op Mykonos.

Zeilen 
Daniëlle en Leontine zijn al jarenlang vriendinnen en werden eerder deze week herenigd toen de Borsato’s en Oerlemansjes aanlegden op het Griekse feesteiland. De gezinnen maken momenteel allebei afzonderlijk een zeiltocht langs de Griekse eilanden en hadden afgesproken om elkaar te ontmoeten op Mykonos.

Zomervakantie
Voor Marco, Leontine, Luca, Senna en Jada is de vakantie nu anderhalve week onderweg. Reinout, Daniëlle en hun kinderen Thijmen, Benjamin, Fiene en Kate bevinden zich ondertussen alweer meer dan een maand op de Griekse wateren. Het gezin trapte in juni de zomervakantie af met een bezoekje aan Nederland en zal einde van de week weer terugkeren naar Los Angeles waar volgende week de scholen weer beginnen.

Lunch at #scorpios 🇬🇷 😍#familyfirst #alleenmaarliefde

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 

Friends and Family lunch Mikonos #makingmemories #vacation #alleenmaarliefde ❤️ @leontineborsato @borsato

Een bericht gedeeld door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

Breakfast at Poros ⚓️⛵️🕶 #dankbaar #alleenmaarliefde #countyourblessings

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Instagram / Leontine Borsato / Daniëlle Oerlemans