Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps: Over welk ex-vriendje praat Taylor Swift in nieuw lied?

Oeps: Over welk ex-vriendje praat Taylor Swift in nieuw lied?

Oeps: Over welk ex-vriendje praat Taylor Swift in nieuw lied?

Taylor Swift staat bekend als dé break-upsong queen en dat laat ze opnieuw merken. De zangeres schreef een nieuw liedje waarin ze praat over – hoe kan het ook anders – een stukgelopen relatie en de ex-vriend in kwestie. T. Swift schreef het nummer echter niet voor zichzelf, maar voor de countrygroep Little Big Town. Durfde de zangeres het nummer niet zelf uit te brengen of had ze gewoon geen zin in extra drama?

De zangeres blijkt een grote fan te zijn van de Amerikaanse groep en ze besloot haar nieuwste nummer daarom naar ze op te sturen. De band vertelde in een Q&A op Facebook dat het nummer veel betekende voor Taylor en dat ze zich vereerd voelen om het te mogen inzingen. Ook Taylor Swift deelde een foto op Instagram waarin ze bekendmaakt de song geschreven te hebben.

Feeling really honored that a band I’ve loved for so many years decided to record this song I wrote. Good luck at #cmaawards @littlebigtown !! Love you guys.

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Het liedje kreeg de naam ‘Better Man‘ en vertelt over de relatiebreuk tussen twee geliefden. Taylor schrijft in het liedje dat ze ‘hem’ mist, maar dat ze de juiste keuze heeft gemaakt door weg te rennen. De algemene boodschap van het lied is dat ze wenste dat hij een betere man was. Ouch!

I know I’m probably better off on my own
Than lovin’ a man who didn’t know
What he had when he had it
And I see the permanent damage you did to me                                                           But I just miss you, and I just wish you were a better man

Fans vragen zich af over wie het liedje geschreven is. Calvin Harris of Tom Hiddleston? Wij gokken op Calvin Harris. Na hun breuk deden er namelijk enkele geruchten de ronde dat Calvin te jaloers was op het succes van Taylor en hun relatie als een soort wedstrijd zag. Onderstaande lyrics zouden dit perfect beschrijven…

But your jealousy, I can hear it now
You’re talking down to me like I’ll always be around
Boy, you never thought I’d run

Wat denken jullie?

Lees ook: