Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEPS: Sofia Vergara en ex-vriend maken ruzie om embryo’s

OEPS: Sofia Vergara en ex-vriend maken ruzie om embryo’s

OEPS: Sofia Vergara en ex-vriend maken ruzie om embryo’s

Actrice Sofia Vergara is sinds vorig jaar getrouwd met acteur Joe Manganiello, maar ze heeft momenteel ruzie met haar ex-vriend Nick Loeb. Sofia liet enkele jaren geleden samen met de zakenman twee eitjes bevruchten en sinds hun breuk is er een strijd om het eigenschap ontstaan. 

De actrice en de zakenman gingen in 2014 uit elkaar en hielden twee bevruchte eitjes over aan hun breuk. Beide partijen zijn nog steeds geïnteresseerd in de embryo’s, al is het wel om een andere reden. Nick hoopt namelijk via een surrogaatmoeder vader te worden van de twee kleintjes, maar Sofia is het daar niet mee eens. Zij wil de eitjes in hun bevroren staat bewaren, in tegenstelling tot waar haar ex haar van beschuldigd. Nick zei eerder in een interview dat de actrice de eitjes wilde vernietigen en dus schuldig zou zijn aan moord. Het ex-koppel heeft in 2013 een overeenkomst getekend waarin is vastgelegd dat er niets met de embryo’s mag gebeuren, tenzij beide partijen een andere situatie overeenkomen.

De zaak wordt momenteel afgehandeld in de rechtbank en beide partijen tonen zich van hun slechtste kant. Sofia heeft twee exen van Nick opgeroepen als getuige, die tijdens hun relatie met hem abortus pleegden. Hieruit zou dus moeten blijken dat hij niets geeft om het feit dat het leven begint bij de verwekking, zoals hij eerder wel aangaf. De zakenman is woedend over de nieuwe draai in de zaak en hij zei tegen de New York Post dat hij nog liever naar de gevangenis zou gaan, dan dat hij de namen van zijn exen zou gegeven.

Wordt vervolgd…

Lees ook: