Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEPS: Mariah Carey blundert met Thanksgiving-Photoshop

OEPS: Mariah Carey blundert met Thanksgiving-Photoshop

OEPS: Mariah Carey blundert met Thanksgiving-Photoshop

Gisteren vierden de Amerikaanse celebrities Thanksgiving en dat delen ze maar al te graag met hun fans. Zo ook Mariah Carey, die momenteel met haar gezin op Hawaï vertoeft. De zangeres kookte samen met enkele familieleden het hele feestmaal en ging zelf ook de ingrediënten halen in de winkel. Op Instagram poseerde Mariah met de zelfgemaakte gerechten, maar haar fans merkten enkele Photoshop-blunders op.

Na een feestmaal zouden we allemaal wel een beetje Photoshop kunnen gebruiken – lees opgeblazen buiken op de foto – maar Maria’s foto is getrokken vóór iedereen aan tafel ging. De zangeres poseert trots met een taart en een slagroomspuit, maar het zijn vooral haar borsten die de aandacht trekken. Toch merkten enkele fans op dat de foto op sommige plaatsen gefotoshopt is, aangezien de arm van de zangeres plots een heel rare vorm heeft aangenomen.

Een beetje te veel

Het lijkt wel alsof Mariah een stukje uit haar linkerarm mist, net onder haar schouder. Had iemand al honger voordat de feestmaaltijd klaar was? Ook de kastdeurtjes tussen haar benen lijken volgens fans een beetje vervormd, wat betekent dat de ster haar benen heeft proberen te versmallen. Maar is dat nu niet net wat we allemaal graag willen… Ondanks alle kritiek, heeft de zangeres de foto nog niet verwijderd. Je ziet hem hieronder.

#festivating !! #happythanksgiving 😘

Een foto die is geplaatst door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Wat vinden jullie van de kritiek?

Lees ook: