Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEPS! Marc Anthony en Shannon De Lima uit elkaar

OEPS! Marc Anthony en Shannon De Lima uit elkaar

OEPS! Marc Anthony en Shannon De Lima uit elkaar

Gisteren vertelden we jullie dat Jennifer Lopez en haar ex-man Marc Anthony samen het podium gedeeld hebben én dat hun optreden bezegeld werd met een zoen. Het publiek ging uit zen dak en de geruchten dat de twee sterren terug aan het daten waren, overheerste de avond. Een reünie was echter nog niet mogelijk omdat Marc Anthony getrouwd was met Shannon De Lima, maar dat huwelijk blijkt nu over te zijn.

Gisterenavond werd bekend gemaakt dat het huwelijk van Marc Anthony en zijn vrouw Shannon De Lima over is. Volgens E! Online ging het al een tijdje niet meer goed tussen de twee, maar van een officiële breuk was nog geen sprake. Vorige week werd hij wel al gespot zonder trouwring en tijdens zijn speech op de Latin Grammy Awards bedankte hij enkel zijn kinderen. Ook de zoen van ex-vrouw Jennifer Lopez deed de geruchtenmolen al draaien.

Maar het koppel zou officieel de scheiding hebben ingezet. Voor Marc Anthony was dit al zijn derde huwelijk, dat na twee jaar nu opnieuw op de klippen loopt. Of er dan nog hoop is voor hem en J-Lo? Volgens de manager van de zangeres alvast niet. “Ondanks het romantische onderonsje op het podium speelt er absoluut niets tussen Marc en Jennifer. Ze komen honderd procent zeker niet bij elkaar terug.”

Maar wat nu niet is, kan nog altijd komen natuurlijk. Fingers crossed!