Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEPS: Jan Smit verkozen tot ‘Meest irritante BN’er’

OEPS: Jan Smit verkozen tot ‘Meest irritante BN’er’

OEPS: Jan Smit verkozen tot ‘Meest irritante BN’er’

Acteur Dwayne Johnson werd onlangs nog verkozen tot ‘Sexiest Man Alive’, een titel om trots op te zijn, maar de recentste overwinning van Jan Smit is minder flatterend. De zanger kreeg gisteren de titel van ‘Meest irritante BN’er in een reclame’ toegewezen en blijkt hier eigenlijk helemaal geen probleem mee te hebben. Ieder zijn ding natuurlijk…

“Als je meedoet, wil je winnen”, reageerde Jan Smit na zijn overwinning. “Ik vind het eigenlijk een hele eer.” De bijbehorende Loden Leeuw nam hij dan ook graag in ontvangst. De zanger begrijpt wel waarom hij de titel kreeg toegewezen, aangezien zijn reclame voor Pearle de hele dag op radio en tv te horen is. “Ik begrijp dat het soms wat veel is, maar het werkt wel“, vervolgde hij.

Jan won met 33 procent van de stemmen en versloeg hiermee Ruben Nicolai en René Froger, die de top 3 vervolledigen.

Slechte kledingkeuze

Dit is echter niet de eerste keer dat de zanger verkozen wordt in een categorie om minder trots op te zijn. Enkele jaren geleden werd hij namelijk nog uitgeroepen tot ‘Slechtst geklede BN’er’. “Ik kan er niet wakker van liggen”, gaf Jan toe. “Ik heb al zo veel goud, platina en dubbel platina, maar deze had ik nog niet. Ik ben in 2009 uitgeroepen tot slechtst geklede bekende Nederlander, en nu dit.”

De prijs voor meest irritante reclame ging dit jaar naar het spotje ‘De ouderen van tegenwoordig’ van Tele 2.

Lees ook: