Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEPS: Dit is het gekste geschenk dat Robbie Williams ooit kreeg van een fan!

OEPS: Dit is het gekste geschenk dat Robbie Williams ooit kreeg van een fan!

Celebs
OEPS: Dit is het gekste geschenk dat Robbie Williams ooit kreeg van een fan!

Robbie Williams was een week geleden te gast in ‘The Graham Norton Show’ en daar deed hij wel een heel vreemde bekentenis. Op de vraag wat het gekste geschenk was dat hij ooit van een fan gekregen had, antwoordde de ster: “herpes”.

En dat was nog niet alles wat Robbie te vertellen had. Hij ging ook dieper in op zijn verleden, en dan specifiek op zijn aanbidsters. “Vroeger huurde ik een kasteel waarin we oefenden voor onze tournee. Ik werd op een ochtend wakker in één van de kamers toen er plots een vrouw  aan het voeteneinde van mijn bed stond te stoffen. Na een kort en vreemd gesprek over zijn Calvin Klein-ondergoed vroeg ze: ‘Heb je een ochtenderectie?’ Als jonge knaap keek ik gewoon even onder de dekens en zei ik dat ik die inderdaad had. Vervolgens vroeg ze: zal ik je er even mee helpen? Ik antwoordde ‘oké’ en toen deed ze haar ding.”

Later vertelde hij ook dat hij de eigenaresse van het kasteel vertelde over zijn avontuurtje met de schoonmaakster, maar dat de vrouw zei dat ze helemaal geen schoonmaakster hebben op woensdag. Wat?! Later bleek het Maureen van het café te zijn, die het verhaal al eerder had verteld maar niemand had haar geloofd.

Andere gasten in ‘The Graham Norton Show’ waren Justin Timberlake, Anna Kendrick en Daniel Radcliffe. En net zoals wij, zaten ook zij met open mond te luisteren naar het verhaal. Sommige dingen kan je beter voor jezelf houden, Robbie!

Lees ook:

 

 

Shoppen is altijd een goed idee