Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps: Gordon haalt hard uit naar Cornald Maas

Oeps: Gordon haalt hard uit naar Cornald Maas

Oeps: Gordon haalt hard uit naar Cornald Maas

Cornald Maas trok twee dagen geleden naar Twitter om zijn ongenoegen te uiten over het programma ‘Nooit meer naar Huis’ van Gordon. Hij zou er niet mee akkoord zijn dat het programma een tweede seizoen krijgt en liet dit dan ook steevast blijken op sociale media. En Gordon heeft zoals altijd een duidelijk antwoord klaar.

“Nieuwe RTL4-logica: Nooit meer naar Huis met primetime 584.000 kijkers krijgt een vervolg. De Jopie Parlevliet Show met 1,2 miljoen kijkers wordt geskipt”, schreef Cornald op Twitter. Vele volgers zijn het met hem eens en vinden het jammer dat ‘je naam’ tegenwoordig belangrijker is dan de inhoud van het programma.

Maar Gordon zou Gordon niet zijn als hij niet zou terugslaan met een harde sneer.

Wat is het toch heerlijk om dit soort berichten te lezen. En dat van een man die als hij mij tegenkomt me omhelst en altijd even vriendelijk is. Hoe noemen we zo iemand ook al weer? Judas toch?

Maar de presentator gaat nog verder. Hij vernoemt zelfs de schamele presentatie van Cornald Maas tijdens het Televizier-Ring Gala in 2011.

Ik lach om meneer Maas met zijn geweldige presentatie kwaliteiten tijdens het Televizier-Ring Gala drie jaar terug. Een blamage was het. Fijn ook dat hij de keuze van Nederland denigrerend betiteld, maar zoals mijn vader altijd zei: Je wordt altijd door een strontkar overreden en nooit door een luxe wagen. Waarvan akte”, schrijft Gordon.

Enkele dagen geleden kwam Gordon ook al in het nieuws door zijn gewaagde uitspraken tijdens het Vlaamse programma ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Lees ook: