Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeps: André Hazes Jr. smijt microfoon het publiek in bij Vrienden van Amstel

Oeps: André Hazes Jr. smijt microfoon het publiek in bij Vrienden van Amstel

Oeps: André Hazes Jr. smijt microfoon het publiek in bij Vrienden van Amstel

André Hazes Jr. is één van de artiesten die schittert op het podium van de 20e editie van de Vrienden van Amstel Live. De 24-jarige zanger gooit daar avond na avond alles in de strijd voor een spectaculair optreden, maar gooide gisteravond óók met iets anders – richting het publiek. En dat was niet helemaal de bedoeling.

Lees ook
Prachtig: Roxeanne Hazes deelt eerste foto van babybuik

Hatsééé!
Tijdens het zingen van het nummer Leef, waarbij Xander de Buisonjé hem begeleidt op de piano, zwaait André zo enthousiast zijn arm de lucht in, dat zijn microfoon uit z’n hand glipt en meters achter hem in het publiek belandt. Dat is te zien op lollige beelden van de show op het Instagramaccount van André.

Bierdouche
Omdat zingen zonder microfoon wat lastig gaat, besloot de zanger snel de microfoon van Xander te pakken. Maar ook dat gaat niet helemaal zoals gehoopt. In de haast om de show voort te zetten, gooit André bij het overnemen van de microfoon een vol biertje over Xander heen. Lekker bezig, Dreetje! Gelukkig kan-ie zelf wel lachen om het incident, zo blijkt uit het bijschrift van de video.

View this post on Instagram

Let op mijn microfoon!!!????

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

Jongens…. deel 2!?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP