Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala! Maakten Justin Bieber en Sofia Richie een sex tape?

Oelala! Maakten Justin Bieber en Sofia Richie een sex tape?

Oelala! Maakten Justin Bieber en Sofia Richie een sex tape?

Popster Justin Bieber en Sofia Richie (de dochter van Lionel Richie) worden de laatste tijd regelmatig samen gezien en hun relatie heeft al voor de nodige opschudding gezorgd. Zo verwijderde the Biebs zijn instagramaccount omdat hij te veel hatelijke reacties ontving op de foto’s van hem en Sofia samen. En nu gaan er geruchten dat de twee een sex tape gemaakt hebben! Zou het echt?!

Onlangs verschenen er foto’s van de twee tijdens hun vakantie in Mexico, waarbij ze het duidelijk erg gezellig hadden samen:

Hun intieme moment wordt zo te zien verstoord als Justin zich bewust wordt van de papparazzi, die hij vervolgens mooned. Dat de ster niet bang is om zijn billen te laten zien wisten we natuurlijk al langer. Denk maar aan de naaktfoto’s die deze zomer lekten nadat hij was gaan zwemmen op Hawaï.

Sex tape?

Nadat deze foto’s online verschenen gingen ze al snel viraal op het internet en werd op Twitter de hasthag #JustinSexTapeLeakedParty gestart. En net als de #TaylorSwiftIsOverParty en #JustinBieberDeactivatedParty werd ook deze “party” al snel trending.

Veel Twitteraars lijken te geloven dat deze foto’s het voorproefje zijn van een sex tape die Justin en Sofia maakten. Maar behalve deze foto’s lijkt er verder niet echt een andere aanwijzing te zijn dat Justin en Sofia daadwerkelijk een sex tape gemaakt hebben. Vermoedelijk gaat het gewoon om een kleine overreactie op Twitter.

Sofia vs Selena

Natuurlijk moet ook de ex van Justin Bieber, Selena Gomez, er op Twitter nog even bijgehaald worden. Veel fans hopen nog steeds dat Justin en Selena (Jelena) weer bij elkaar komen. En hoewel dit wat onwaarschijnlijk lijkt vinden veel fans het toch nodig om Sofia en Selena met elkaar te vergelijken. Zo droegen de twee een vergelijkbare outfit, wat voor veel nieuwe tweets zorgde:

Sofia en Justin hebben (nog) niet gereageerd op alle ophef rondom de foto’s. De twee waren trouwens in Mexico om daar de 18e verjaardag van Sofia te vieren.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Lees ook:

Woe-hoe! Ook Justin Bieber naakt gespot op vakantie!

Zien: Selena Gomez en Justin Bieber verklaren elkaar de oorlog op Instagram

Dáárom wast Selena Gomez haar haren niet

Bron: elitedaily.com / refinery29.com / thesun.co.uk