Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: Kim Feenstra deelt spannend kiekje met Geraldine Kemper

Oelala: Kim Feenstra deelt spannend kiekje met Geraldine Kemper

Oelala: Kim Feenstra deelt spannend kiekje met Geraldine Kemper

Het is alweer een half jaar geleden, dat we topmodel Kim Feenstra en BNN sterretje Geraldine Kemper konden bewonderen in een hele sexy shoot voor het tijdschrift Linda. Op social media deelden de twee daar allerlei behind the scenes beelden van, maar nu post Kim nóg een spannend kiekje van de twee!

Gay Pride
Ten tijde van de fotoshoot, draaide de geruchtenmolen op volle toeren. Er werd volop gespeculeerd, want er gingen verhalen rond dat Kim en Geraldine meer zouden zijn dan alleen vriendinnen. Dit bleek niet waar te zijn en werd weggelachen door de twee. Maar met deze spannende foto, die überhaupt gedeeld wordt op dag dat de Gay Pride in Amsterdam plaatsvindt, wordt er toch weer een bepaalde indruk gewekt door de twee.

‘Love from us’
Op de foto zien we Kim en Geraldine die op het punt staan met elkaar te zoenen. Ai caramba, kan het nog spannender? Bij het kiekje wenst Kim iedereen een hele fijne Gay Pride en zegt ze: “With love from us.” En hiermee weet ze een hoop volgers te verwarren, want speelt er nu toch meer tussen de twee?

Bekijk de foto hieronder.

Bron: Grazia

Lees ook: