Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Zangeres Rita Ora opgelicht

Oei: Zangeres Rita Ora opgelicht

Oei: Zangeres Rita Ora opgelicht

Zangeres Rita Ora scoort sinds haar debuutplaat How We Do (Party) hit na hit, en is niet meer weg te denken uit de R&B muziekwereld. Ze kan van haar muziek dan ook al jaren een flinke boterham eten, maar nu blijkt dat haar vaste accountant haar voor miljoenen heeft opgelicht. Ouch…

Investeringen
The Sun schrijft dat de man meer dan 2.7 miljoen dollar heeft verduisterd. Hiermee schaadt hij niet alleen Rita, maar ook andere belanghebbenden die geïnvesteerd hadden in haar carrière. The Sun schrijft dat de man in kwestie “als een Saudische prins” leefde van het geld dat hij zou moeten investeren in Rita’s bedrijf. De accountant is inmiddels opgepakt.

Slachtoffers
Rita’s advocaat melde het volgende over de zaak: “Eén van de bedrijven waarin Rita een belang heeft, lijkt te zijn verwikkeld in een fraudezaak. De schade voor alle slachtoffers is aanzienlijk, maar slechts een deel daarvan heeft betrekking op het onderdeel waarvan Rita één van de aandeelhouders is.” Naar verwachting kan de blondine de zaak afhandelen via de verzekering.

Rita Ora is momenteel te zien in America’s Next Topmodel. Daarnaast is haar liedje Body On Me in samenwerking met Chris Brown al 146,324,641 keer bekeken op Youtube. Wow!

Bron: RTL

Lees ook: