Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Timor Steffens door het lint na blessure op filmset

Oei: Timor Steffens door het lint na blessure op filmset

Oei: Timor Steffens door het lint na blessure op filmset

Danser Timor Steffens is vanmorgen geblesseerd geraakt op de filmset van de Nederlandse bioscoopfilm Shake it Off. Op beelden van het AD is te zien hoe het mis gaat tijdens een dansroutine. Als blijkt dat het serieus foute boel is, gaat Timor – begrijpelijk – volledig uit z’n dak. 

Lees ook
Nieuwe Nederlandse dansfilm brengt je hoofd op hol

‘Ik heb alles voor niks gedaan!’
Timor voelt dat er iets écht niet oké is met zijn achillespees en het is overduidelijk dat hij vreest voor het verder kunnen met de productie. “Nee! Alles is voor niks geweest! Alles is voor fucking niks geweest! Nee, ik ben niet relaxed, ik heb alles voor niks gedaan. M’n fucking achillespees! Ik kan nu niks meer doen…”, roept hij luid, boos en in tranen.

Ziekenhuis
Na het incident is Timor naar het ziekenhuis gebracht voor medisch onderzoek, zo heeft een woordvoerster van AM Pictures laten weten. Volgens haar zijn de opnames nog niet officieel stilgelegd. De producent bekijkt de mogelijkheden om woensdagmiddag scènes te draaien waar Timor niet in zit.

Dansfilm
Timor Steffens maakt zijn acteerdebuut in Shake it Off. Zijn tegenspeelster is Robin Martens, vooral bekend van haar rol als Rikki de Jong in GTST. Shake it Off vertelt over een jonge vrouw uit een klein dorp (Martens) die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam. Dat lukt haar, maar het échte leven in de grote stad valt haar rauw op haar dak. Ze moet elke dag knokken om zichzelf te bewijzen.

Vertraging?
Shake it Off moet dit najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Of Timor’s ongeluk impact heeft op die planning, is dus nog even afwachten…

Beeld: ANP.