Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Streamingsdienst Jay-Z onder vuur!

Oei: Streamingsdienst Jay-Z onder vuur!

Oei: Streamingsdienst Jay-Z onder vuur!

Bad news voor Jay-Z. Erfgenamen van Prince hebben juridische stappen genomen tegen Tidal, de muziek streamingsdienst van de rapper. De muziek van de overleden Prince zou onterecht te beluisteren zijn geweest via Tidal. Oei.

Hit N Run
De nabestaanden van Prince hebben dan ook de koe bij de horens gevat en zijn naar de rechter gestapt. De reden voor deze drastische actie, is dat Jay-Z himself beweert dat zijn bedrijf een overeenkomst had met Prince. Hierin zou staan dat Tidal exclusief alle muziek van Prince mag streamen. Volgens de erfgenamen van de in april overleden Prince, zouden er echter alleen afspraken gemaakt zijn over het eventueel uitbrengen van het album Hit N Run Phase One.

Geldsom
Ter ere van de verjaardag van de Purple Rain-zanger, maakte het muziekplatform van Jay-Z bijna al het muzikale werk van Prince beschikbaar voor de abonnees van Tidal. En dit is nooit toegestaan geweest volgens de aanklagers. Entertainmentsite TMZ meldt dat er door de erfgenamen van Prince nog geen specifiek bedrag is geëist, maar dat de geldsom erg hoog op kan lopen als ze in hun gelijk worden gesteld door de rechter. To be continued…

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: