Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: romantisch weekendje Winston en Renate verstoord!

Oei: romantisch weekendje Winston en Renate verstoord!

Oei: romantisch weekendje Winston en Renate verstoord!

Afgelopen weekend vierden Renate en Winston Gerschtanowitz hun 5-jarig huwelijk met een romantisch tripje naar een landhuis in Schotland. Maar de ontspanning was ver te zoeken, want hun getaway werd plots verstoord!

Brandalarm
Het stel was uit eten gegaan, en bij terugkeer in het hotel ging het brandalarm af. Maar de twee namen de melding niet erg serieus en liepen nietsvermoedend naar buiten. Hun jas lieten ze binnen liggen, met het idee dat ze binnen een paar minuten terug op de hotelkamer zouden zijn. Maar niets was minder waar. De brandmelding werd uiterst serieus genomen, en de brandweer was pas na 25 minuten ter plekke.

Hartstikke koud
Volgens Renate heeft het stel wel een uur buiten in de kou gestaan. “We moesten ons verzamelen op een groot grasveld voor het hotel en hebben goed en wel een uur buiten gestaan.” Winston vult haar aan: “Met een dikke honderd man stonden we buiten. Toen had iedereen het natuurlijk koud, dus toen kwamen ze allemaal met van die warmtedekens. Het zag er allemaal hartstikke serieus uit!” Wat uiteindelijk de oorzaak van het alarm is geweest, is nog onduidelijk.

Op Instagram deelde Winston foto’s van het voorval. Gelukkig eindigde de trip alsnog goed, als we de kiekjes mogen geloven. Bekijk de plaatjes hieronder!

Bron: Grazia

Lees ook: