Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei! Qmusic-dj Wietze Jager verklapt onbewust geslacht van baby!

Oei! Qmusic-dj Wietze Jager verklapt onbewust geslacht van baby!

Celebs
Oei! Qmusic-dj Wietze Jager verklapt onbewust geslacht van baby!

Niet lang geleden vertelde Qmusic-dj Wietze Jager dat hij en zijn vriendin hun eerste kindje verwachten. Over het geslacht van de baby had de daddy-to-be nog niets losgelaten, maar nu heeft hij live op de radio een verspreking gemaakt en het geslacht aan heel Nederland verkondigd. Oeps!

Verspreking
Wietze, die bekend is van de radioshow Mattie en Wietze, vertelde op de radio vol enthousiasme over zijn vakantie en dat hij de workbreak afgesloten had met een gezellig diner met zijn schoonfamilie. Vrolijk vertelde Wietze dat hij en zijn vriendin ook alvast een klein cadeautje kregen van zijn schoonvader. “Een leuk klein roze koffertje, voor als ze bij opa en oma komt logeren!”

Ruzie thuis
In eerste instantie had hij niet eens door dat hij live op de radio vertelde dat hij een dochtertje krijgt, maar het duurde niet lang voor hij het zich realiseerde. Zijn collega Mattie kon de link niet leggen, maar collega Fien had meteen in de smiezen dat Wietze een meisje krijgt. “Nu krijg ik ruzie thuis”, aldus Wietze. Gelijk daarna heeft hij zijn vriendin gebeld om zijn blunder te vertellen. Gelukkig heeft hij niet ook nog eens de babynaam verklapt!

Bekijk hieronder de video van het hilarische en ietwat pijnlijke voorval.

https://www.instagram.com/p/BJrz0kghRtU/?taken-by=mattiewietze

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee