Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: opnieuw ingebroken bij Roy Donders

Oei: opnieuw ingebroken bij Roy Donders

Oei: opnieuw ingebroken bij Roy Donders

Roy Donders deelde enkele uren geleden een duidelijke boodschap op Facebook. Hij is namelijk op zoek naar de boeven die voor de derde keer zijn winkel overvallen hebben. Hij is het zodanig beu dat hij zijn Facebook-volgers om hulp vraagt.

De ‘Stylist van het Zuiden’ plaatste een filmpje op zijn Facebook-pagina waarin je twee mannen zijn winkel ziet leeghalen. Zo zouden de dieven aan de haal zijn gegaan met designerspullen van de merken Love Moschino, Guess en Versace. In de winkel die hij openhoudt samen met partner Marvin Ophof zou in april van dit jaar ook al ingebroken zijn, en voor Donders is de maat nu vol. Hij deelde onderstaande boodschap met zijn volgers:

“Ti’s niet meer normaal
Ik heb het stil gehouden maar nu is de maat vol. Er is vannacht voor de 3e keer in 2 maanden tijd ingebroken in mijn winkel en een flinke buit gemaakt
o.a. Met broeken, love Moschino , Guess en Versace tassen word dit u binnenkort aangeboden of herkent u een van de daders ?
Stuur ons dan een prive bericht en hopelijk vind ik deze verschrikkelijke inbrekers. Blijf van andermans spullen af..!!!!”

Of Roy de inbrekers via deze weg gaat vinden, lijkt vrij onwaarschijnlijk. De mannen waren namelijk vermomd tijdens hun inbraak waardoor enkel hun postuur te zien is. Enkele fans waarschuwen hem ook dat hij zelf in de problemen kan komen door het posten van deze video. Wij wensen hem alvast veel succes!

Lees ook:

Bron: Grazia