Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: ophef rondom Instagram foto Khloe Kardashian

Oei: ophef rondom Instagram foto Khloe Kardashian

Oei: ophef rondom Instagram foto Khloe Kardashian

Realityster Khloe Kardashian is overladen met bakken kritiek, nadat zij een foto van haar sieraden plaatste op Instagram. Volgens fans is het respectloos tegenover haar zus Kim, die onlangs van haar juwelen beroofd werd op haar hotelkamer in Parijs.

Kritiek
De reden voor alle kritiek van de miljoenen volgers van Khloe, is het feit dat de politie eerder aangaf dat juist Instagram een reden voor de gewapende overval op Kim zou kunnen zijn. De politie vertelde dat de overvallers door alle extravagante Instagram foto’s misschien op het idee zijn gekomen om Kim Kardashian te beroven. De realityster plaatste namelijk een foto van een ring die miljoenen waard is, waarvan ze later op brute wijze beroofd werd.

‘Heb je niks geleerd?’
De foto die Khloe plaatste, is eveneens een plaatje van duur ogende ringen. Het is niet duidelijk of de sieraden in werkelijkheid ook zo kostbaar zijn, maar fans zijn massaal gevallen over het kiekje. “Vind je het gek dat jullie beroofd worden?”, schreef iemand bij de foto. Een andere volger vroeg zich af: “Heb je dan niks geleerd van wat er met Kim is gebeurd?”

Bekijk de foto hieronder. Wat vinden jullie, is dit smakeloos of niet?

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: