Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OEI: Nicki Minaj onder vuur na plaatsen video

OEI: Nicki Minaj onder vuur na plaatsen video

OEI: Nicki Minaj onder vuur na plaatsen video

Rapper Nicki Minaj scoort hit na hit en is niet meer weg te denken uit de Amerikaanse hiphop scène. Met haar spraakmakende coupes heeft ze de harten veroverd van miljoenen fans, maar nu heeft de award-winning Nicki haar fans boos gemaakt door het plaatsen van een video.

Niet oké
Op Instagram deelde de 33-jarige zangeres een video, waarin ze een gesprek probeert aan te knopen met een verwarde vrouw op straat. Nicki geeft de vrouw allerlei complimentjes en zegt onder andere dat ze vindt dat de vrouw er mooi uitziet. De vrouw maakt zich scheldend uit de voeten, en ook haar fans kunnen deze video niet waarderen. De ruim 60 miljoen volgers van Nicki melden dat ze het niet oké vinden, aangezien Nicki de situatie duidelijk erg vermakelijk vindt.

Gezondheidszorg
Zelfs de vereniging die opkomt voor psychiatrische patiënten, de National Alliance on Mental Illness, heeft zich over de actie van Minaj uitgesproken. Tegen TMZ vertelt een woordvoerder van de instelling: “Niemand zou ooit een kankerpatiënt belachelijk maken en psychische aandoeningen zijn ziektes als elke andere.”

Ondanks alle commotie heeft Nicki de video nog niet verwijderd. Bekijk de beelden hieronder. Wat vinden jullie van deze actie?

😭

A video posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

 

Bron: RTL, Instagram

Lees ook: