Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Malia Obama betrapt met waterpijp

Oei: Malia Obama betrapt met waterpijp

Oei: Malia Obama betrapt met waterpijp

Malia Obama heeft de afgelopen tijd al vaker voor opspraak gezorgd, door zich in het openbaar te misdragen. Na twerken en het roken van een joint, is de dochter van president Barack Obama nu betrapt met een waterpijp. Oh no…

Smoking kills
Malia is de oudste dochter van Barack en Michelle Obama, en is nogal ongelukkig op de foto gezet. De 18-jarige Malia is gefotografeerd op een huisfeestje, waar een waterpijp prominent in het midden staat. Malia en haar vriendinnen zitten er in een kring omheen. Of ze zelf ook van de waterpijp gerookt heeft, is niet duidelijk. Het T-shirt van Malia doet vermoeden van niet, want er staat in grote letters ‘smoking kills‘ op.

Pittig gesprek
Het is niet de eerste keer dat Malia voor heel wat ophef heeft gezorgd. In augustus werd ze gefilmd terwijl ze een jointje rookte en eerder werd de tiener vastgelegd terwijl ze aan het twerken was. Naar verluidt zou de president niet bepaald blij zijn met het gedrag van zijn dochter. Hij zou dan ook een pittig gesprek met zijn oudste dochter hebben gevoerd. We zijn benieuwd wat voor staartje deze actie van de oudste Obama-telg gaat krijgen..!

Bekijk de foto hieronder.

Copyright: RTL, Instagram

Bron: RTL

Lees ook: