Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Inbraak in huize Cabau van Kasbergen!

Oei: Inbraak in huize Cabau van Kasbergen!

Oei: Inbraak in huize Cabau van Kasbergen!

Op Ibiza is er ingebroken in de villa van Rebecca Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe. Dit gebeurde middernacht, toen iedereen gewoon in het huis lag te slapen. Ondanks de waakhonden zijn er toch spullen van de familie meegenomen.

Facebook
Rebecca laat dit weten op Facebook. “Iedereen lag in bed, niemand is wakker geworden. Ze hebben veel spullen meegenomen. Rond vijf/zes uur hebben ze geprobeerd met onze pasjes geld op te nemen bij een bank.”

Nooit meer negeren
De waakhonden begonnen wel te blaffen in de nacht, en daar werd de familie wakker van. Maar helaas was het te laat voor de familie om de dieven op heterdaad te betrappen. “We hebben hiervan geleerd om honden nooit meer te negeren als ze gaan blaffen midden in de nacht. Altijd checken! We hopen maar dat er camerabeelden zijn,” schrijft Rebecca op Facebook.

Tweede keer
Het is niet de eerste keer dat er ingebroken werd in het huis van de familie Cabau van Kasbergen op Ibiza. Vorig jaar werd Rebecca namelijk ook al slachtoffer van diefstal. Dit gebeurde destijds zelfs op klaarlichte dag, toen de familie heel even de deur uit ging.

Bekijk hieronder de Facebook post die Rebecca plaatste op Facebook

Bron: Grazia, Telegraaf, Instagram.

Lees ook: