Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: hoogzwangere Carice van Houten is woedend!

Oei: hoogzwangere Carice van Houten is woedend!

Oei: hoogzwangere Carice van Houten is woedend!

Carice van Houten en haar vriend Guy Pearce verwachten hun eerste kindje en het zal niet lang meer duren voor Carice zal gaan bevallen. Eerder deze week werd het koppel gespot bij een Amsterdams ziekenhuis, waardoor de geruchtenmolen direct overuren draaide. En daar is Carice niet blij mee.

Paparazzi
De paparazzi was overal en wachtte in grote groepen voor en rond het ziekenhuis. Carice en haar vriend werden continu nauwlettend in de gaten gehouden. Ook Carice’s manager, Janey van Ierland, werd platgebeld na het gerucht dat de ster op het punt zou staan te bevallen. Voor de hoogzwangere Carice was dit allemaal te veel, en dus laat de brunette op Twitter weten met rust gelaten te wil worden. ““Fuck off!’ (Niet jij, de mensen waar ik het over heb, weten precies wie ze zijn)” schrijft ze.

Controle
Waarschijnlijk doelt ze met dit bericht op de paparazzi, die haar sinds het gerucht niet meer met rust hebben gelaten. Wanneer Carice precies uitgerekend is, heeft ze niet bekend gemaakt. Haar manager Janey reageerde heel kort op alle vragen over de bevalling. Het enige wat ze zei was dan ook: “Ze was daar voor controle en is niet aan het bevallen.” Da’s duidelijk, toch?

Bron: Grazia

Lees ook: