Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Gordon haalt uit naar realityster Barbie!

Oei: Gordon haalt uit naar realityster Barbie!

Oei: Gordon haalt uit naar realityster Barbie!

Gisteravond ging het nieuwe realityprogramma ‘Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos’ van start. Dit is alweer het achtste programma rondom de twee Hagenezen, waaruit je kunt opmaken dat ze nog altijd erg populair zijn. Maar zanger Gordon laat op Facebook weten totaal geen fan te zijn.

Ongeloof
Op zijn Facebookpagina haalt Gordon hard uit naar Barbie, door te zeggen dat hij haar cosmetische ingrepen ronduit lelijk vindt. Hij schrijft: ‘“Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie(Samantha) en haar man Michael. De arts die hier voor verantwoordelijk is dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet!” Het duurde niet lang voor Samantha – de echte naam van Barbie – hoogte kreeg van de woorden van Gorden. Maar haar reactie was verrassend kalm, en totaal niet wat we van de hysterische blondine gewend zijn.

Fangirl
De uitgebreide reactie van Barbie luidt: “Tja. Ook Gordon heb een mening over ons uiterlijk. En tja… het maak mij niet uit. Je hóef mij (en Michael) niet leuk of mooi te vinde. En misschien had je harde woorden terug verwacht Gordon maar helaas ik vind jou shows wel leuk en je ben geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig. Je inzet voor de eenzaamheid van de ouderen is heel bijzonder, jij en Geer make er een feestje van. Nou.. tot ziens dan maar schat. Bij Hotter than my daughter’ zal het wel worde 🙂 XXX Samantha”

Bron: Grazia, Facebook.

Lees ook: