Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei! Geen Idols 6 voor Eva Simons?

Oei! Geen Idols 6 voor Eva Simons?

Oei! Geen Idols 6 voor Eva Simons?

Eva Simons lokte als jurylid bij Idols nogal wat reacties uit. Ging het niet over haar kapsel, dan ging het wel over haar vreemde gedrag of haar controversiële uitspraken. Voor sommige mensen werd Simons het ultieme jurylid, voor andere juist iemand they love to hate.

De kritiek leek van Eva af te glijden als water van een eend, maar nu heeft het jurylid toch te kennen gegeven te twijfelen over haar deelname bij het volgende seizoen van de talentenjacht. “Ik weet niet of ik het mezelf nog een keer zie doen. Ik was vergeten dat je te maken hebt met nog drie andere meningen. Die van mij geldt niet altijd”, zegt Eva Simons in  een gesprek met FaceCulture. Met die drie andere meningen doelt ze in dit geval op haar mede-juryleden Martijn Krabbé, Jamai Loman en Ronald Molendijk.

Gewoon zwak

“Mensen die ik heel goed vond, hebben het programma niet eens gehaald. Dat vind ik gewoon zwak en niet goed voor het programma. Maar wie ben ik? Ik was in de jury degene met de minste ervaring in programma’s maken. Ik heb wel veel contact met de kandidaten nog. Dat vind ik wel cool. Het doet me gewoon wat als mensen iets willen bereiken”, zei Simons in het interview.

HEARTBEAT SOUND

A photo posted by E V A S I M O N S (@evasimons) on

Aan de andere kant plaatst ze ook een kanttekeningen bij het gedrag bij jonge artiesten die al “van de roem geproefd hebben”. Daarover zei ze: “Als het programma is afgelopen, moet je er gewoon net zo hard voor werken als onbekende muzikanten. Maar jij hebt al van het succes geproefd, dan is het vaak moeilijk om weer een stap terug te doen. Ondanks al die volgers op Instagram en Twitter word je waarschijnlijk nog steeds afgewezen bij grote labels. Dat was voor mij de reden om jurylid te worden, dan kan ik ze een beetje helpen.”

Eva Simons deed zelf mee aan Popstars The Rivals, als lid van de meidengroep Raffish en werkte bovendien samen met Will.I.Am aan de hit This Is Love. “We (Raffish, red.) werden destijds slecht begeleid, ik wilde ze daarmee helpen.” Het is nog niet bekend of Simons definitief afscheid neemt van de show.

 

Lees ook:

Bron: FaceCulture, Grazia, De Gelderlander