Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Dit ex-K3’tje was niet aanwezig op de boekpresentatie van Josje Huisman

Oei: Dit ex-K3’tje was niet aanwezig op de boekpresentatie van Josje Huisman

Oei: Dit ex-K3’tje was niet aanwezig op de boekpresentatie van Josje Huisman

Josje Huisman heeft gisteren eindelijk haar nieuwe stijlgids gepresenteerd. In een volgepakte A-Tower in Antwerpen presenteerde ze trots haar eerste boek ‘Dresscode Josje’ aan familie en vrienden. En hoewel er veel bekenden waren, schitterde één iemand door afwezigheid. 

Ex-collega Karen Damen was gisteravond nergens te bespeuren. Geruchten zeggen dat het ex-K3’tje ruzie zou hebben met Josje, maar dit is tot op heden nog niet bevestigd. Marthe, Klaasje, Hanne en manager Kristel waren wel aanwezig op de book launch en poseerden gewillig voor de foto. Josje straalde in een roze jurk van Tim Van Steenbergen die speciaal voor haar ontworpen was. ‘Ik was blij als een kind toen ik de jurk zag,’ zei Josje. ‘Tim is bekend om z’n mooie drapages, en die roze tule, dat ben ik dan weer helemaal. Toen ik net uit die chique auto stapte en ik al die fans zag staan wachten, had ik het gevoel dat ik ging trouwen.’

Reunited with the girls for one night! Good to see you! @kristelverbeke @klaasje_meijer @hanneverbrugge @marthedep 💕#dresscodejosje Photo: Bram Laebens for Belmodo

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

Josje was op haar Instagram-account al weken aan het aftellen naar haar boekpresentatie. Na haar K3-avontuur had ze zin om een nieuwe weg in te slaan en wilde ze zich focussen op haar grootste passie, namelijk mode. De avond begon met een signeersessie voor haar fans, van wie sommigen al drie uur in de rij stonden. Zelf omschrijft Josje haar boek als een inspiratiegids, en dus geen stijlbijbel. ‘Ik vind het zelf heel plezierig om te experimenteren met kleding en accessoires en wie weet brengt het boek anderen wel op ideeën,’ aldus Josje.

Lekker aan het nagenieten van gister! Zonder deze 2 toppers wordt het niks! Thnx @jodyvgstylist for vibing with me & @lorenzn for my hair do!

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) op

Lees ook:

Bron: GVA, AD