Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei! Eva Simons en Sidney Samson zijn uit elkaar

Oei! Eva Simons en Sidney Samson zijn uit elkaar

Oei! Eva Simons en Sidney Samson zijn uit elkaar

Eva Simons en Sidney Samson hebben een punt achter hun relatie gezet. Het muzikale koppel liet dit weten in een gezamenlijk statement maar voegt toe dat ze als vrienden uit elkaar gaan. 

Eva en Sidney stapten in juli 2014 in het huwelijksbootje na een relatie van ongeveer 2 jaar. Nu komt er echter een einde aan hun relatie vanwege de drukke carrières van beide sterren. Zo zouden ze te weinig tijd hebben gehad en uit elkaar gegroeid zijn. Het koppel maakte het nieuws zelf bekend via een gezamenlijk statement.

In de afgelopen vier jaar is er ontzettend veel gebeurd. Beiden hebben we de wereld over gereisd, keihard gewerkt en samen hebben we geweldige muziek gemaakt. Maar als geliefden zijn we uit elkaar gegroeid“, laten Eva en Sidney weten. “De beslissing om een punt achter ons huwelijk te zetten valt ons allebei zwaar. Net als iedere relatie kent ook die van ons ups en downs en hebben wij de beslissing genomen om onze vriendschap in stand te houden.

Het koppel zou naar eigen zeggen hun professionele relatie wel nog voortzetten. Ze behaalden eerder al enkele tophits met ‘Bludfire’ en ‘Policeman’. In juni lanceerden ze samen nog hun laatste single ‘Escape From Love’.

Out this Monday!!! Eva Simons & Sidney Samson ESCAPE FROM LOVE

Een video die is geplaatst door Sidney Samson (@sidneysamson) op

Lees ook:

Bron: RTL