Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Er loopt een onderzoek naar kindermisbruik tegen Brad Pitt

Oei: Er loopt een onderzoek naar kindermisbruik tegen Brad Pitt

Oei: Er loopt een onderzoek naar kindermisbruik tegen Brad Pitt

Er werd eerder al aangegeven dat een verschil in opvoedingsmethoden de reden achter de Brangelina-breuk zou geweest zijn. Angelina Jolie zou niet akkoord geweest zijn met enkele regels die Brad Pitt de kinderen had gegeven en dit zou voor de actrice de druppel geweest zijn. Entertainmentsite TMZ schrijft nu dat Pitt momenteel een onderzoek naar kindermisbruik tegen zich heeft lopen. 

TMZ was de eerste site om de breuk tussen het celebritykoppel openbaar te maken en nu komen ze met nog schokkender nieuws. Zo zou de politie van Los Angeles een onderzoek zijn gestart naar kindermisbruik tegen de acteur. Volgens insiders zou dit te maken hebben met een familietripje dat afgelopen woensdag plaatsvond. De acteur zou ongelofelijk dronken geweest zijn op hun privéjet en vervolgens zowel verbaal als fysiek agressief gedrag vertoond hebben ten opzichte van zijn kinderen. Later zou hij ook nog geschreeuwd hebben dat hij zijn gezin zou achterlaten.

US-ENTERTAINMENT-PREMIERE-UNBROKEN

Zowel Brad als Angelina zijn al ondervraagd over de kwestie, maar Brad zou de hele situatie ontkennen. ‘Hij zegt dat hij niets gedaan heeft,’ vertelde een bron aan TMZ. De showbizzsite concludeerde even later dat dit de reden voor de breuk zou geweest zijn.

Lees ook:

Bron: TMZ