Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Boer Zoekt Vrouw-kandidaat David onder vuur

Oei: Boer Zoekt Vrouw-kandidaat David onder vuur

Oei: Boer Zoekt Vrouw-kandidaat David onder vuur

Twee weken geleden kwam boer Marc Verkuyl nog in opspraak omdat hij eigenlijk geen echte boer zou  zijn en nu ligt er opnieuw een kandidaat onder vuur. Boer David zou een stal voor 30.000 varkens willen bouwen in Roemenië en hier is Stichting Varkens in Nood absoluut niet blij mee.

De varkens zouden te dicht op elkaar geplaatst worden en zullen het hierdoor veel te warm krijgen. Stichting Varkens in Nood gaat niet akkoord met de plannen van de boer en beschrijft de situatie als dieronvriendelijk.

Maar ook presentatrice Yvon Jaspers krijgt de volle laag. Zij zou namelijk enkele jaren geleden een vurig pleidooi gehouden hebben tégen de varkensindustrie waarbij ze het welzijn van de dieren aankaartte. In de vorige aflevering wandelde ze echter vrolijk over het erf van boer Bart, zónder zich ook maar iets aan te trekken van de situatie van de dieren. De KRO-NCRV kwam natuurlijk onmiddellijk met een tegenreactie: ‘Het programma gaat over de liefde en wij gunnen het David om de liefde te vinden.’

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan