Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: André Hazes Jr. heeft spijt

Oei: André Hazes Jr. heeft spijt

Oei: André Hazes Jr. heeft spijt

Het leven van André Hazes Jr. gaat niet altijd over rozen. Zo is hij al langere tijd verwikkeld in een lastige familiekwestie met zijn zus en moeder. Maar zijn carrière daarentegen gaat onzettend goed. Toch laat de zanger weten spijt te hebben van de grote hoeveelheid werk die hij heeft aangenomen.

Te veel
De zanger en presentator Dré is momenteel druk met de opnames van het programma ‘Rad van fortuin’ en is daarnaast ook hard aan de weg aan het timmeren voor zijn zangcarrière. In oktober is zijn vriendin Monique uitgerekend en zal de hij ook nog eens vader worden van een zoontje. Al deze zaken bij elkaar zijn erg veel, en omdat André bijna vader wordt laat hij weten niet blij te zijn met al het werk.

Euforisch
“Ik was zo euforisch dat ik qua werk zo’n beetje alles heb aangenomen dat op me afkwam. Inmiddels is het zo uit de hand gelopen dat ik vanaf begin oktober alleen maar onderweg ben voor optredens”, vertelt de jonge creatieveling in De Telegraaf . “Ik had er veel beter over moeten nadenken. Ik besefte op dat moment nog niet helemaal wat er op me af zou komen. In 2017 ga ik het echt helemaal anders doen, maar daar krijg ik straks die mooie eerste maanden niet mee terug.”

Stapje terug
De daddy-to-be laat ook weten een stapje terug te willen gaan doen, om zo meer tijd met zijn kindje te kunnen doorbrengen. “Ik wil terug naar 150 klussen per jaar maximaal. Elke woensdag ben ik volgend jaar vrij. Al staat de paus voor de deur, dan wil ik er gewoon sowieso zijn voor m’n kind. Ik wil m’n pa niet achterna wat dat betreft.”

On the move
Daarnaast is deze periode zo druk voor Dré omdat hij middenin een verhuizing zit. “Ik woon nu in een chalet. Die staat gewoon bij mijn schoonouders op het terrein en die huren we even omdat, tja, ik ben alleen maar onderweg”, vertelde de zanger aan Shownieuws. Deze keuze heeft het koppel destijds gemaakt omdat hij niet wil dat Monique alleen is tijdens de zwangerschap. “Straks gebeurt er wat of breken de vliezen, weeën of weet ik veel. Dan ben ik er niet. Ja er moet wel iemand voor haar kunnen zorgen.”

Bron: Grazia, Shownieuws, Telegraaf

Lees ook: