Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oei: Albert Verlinde niet blij met tweet Thijs Römer

Oei: Albert Verlinde niet blij met tweet Thijs Römer

Oei: Albert Verlinde niet blij met tweet Thijs Römer

Presentator Albert Verlinde maakte afgelopen week bekend te gaan stoppen met zijn werk bij RTL Boulevard. Hij ontving vele lieve berichten van zijn collega’s, maar acteur Thijs Römer liet op twitter weten juist blij te zijn met zijn vertrek. Hij schreef: ‘Ik zal hem missen als een hersentumor, namelijk helemaal niet!’ 

Thijs Römer wie?
Gisteravond nam Albert plaats aan tafel bij Humberto Tan, bij de succesvolle talkshow RTL Late Night. Hier reageerde hij voor het eerst op de  beledigende tweet van Thijs Römer. “Thijs Römer wie? Hij heeft een hoge functie bij RTL, hoofd drama. Volgens mij is hij uitgenodigd om drama op televisie te maken en niet in het echt”, aldus Albert.

Niet zichzelf
Tegen Humberto vertelde Albert tijdens RTL Late Night dat hij de keuze maakte om te stoppen omdat hij ‘al langere tijd zichzelf niet was in het programma’. “Het is dan beter om te stoppen, dan te blijven omdat het lekker betaalt.” Naast het presenteren van RTL Boulevard, was Albert de afgelopen jaren ook ontzettend druk met zijn functie bij het theaterbedrijf Stage Entertainment.

Verlinde zal niet van de televisie verdwijnen, want gisteren maakte hij ook nog eens bekend dat hij de nieuwe presentator wordt van RTL Live, samen met Angela Groothuizen.

Bron: Telegraaf, RTL

Lees ook: