Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oehla! Is deze knappe acteur de nieuwe vriend van Hilary Duff?

Oehla! Is deze knappe acteur de nieuwe vriend van Hilary Duff?

Oehla! Is deze knappe acteur de nieuwe vriend van Hilary Duff?

Tijdens de koude wintermaanden gaan single vrouwen en mannen al sneller op zoek naar een nieuwe partner om hen warm te houden. Zo ook Hilary Duff, die deze zomer nog een korte fling had met haar personal trainer Jason Walsh, maar een maand geleden er de brui aan gaf omdat ze andere dingen in het leven wilden. En nu zou de 29-jarige actrice een nieuwe liefde in haar leven hebben.

Lang heeft de actrice niet moeten treuren om de stukgelopen relatie met Jason Walsh, want de blondine heeft haar zinnen al gezet op een ander stukje mancandy. Hilary Duff werd namelijk afgelopen weekend gespot in het gezelschap van acteur Scott Eastwood. De 30-jarige acteur is bekend van films zoals ‘Suicide Squad‘ en ‘The Longest Ride‘ en zoon van acteur en regisseur Clint Eastwood. Én hij is ook nog eens héél good looking.

Opnieuw gelukkig

Volgens ooggetuigen zouden de twee acteurs samen zijn gaan dineren in een restaurant in Los Angeles, en ging het er wel héél gezellig aan toe. De twee tortelduifjes zouden uren met elkaar gepraat hebben en elkaar tijdens het gesprek steeds op flirterige wijze aanraken. Na hun etentje zouden Hilary en Scott hun onderonsje hebben verdergezet in de nachtclub 1OAK in West-Hollywood.

Bye, Bye, Bye

Hilary Duff was deze zomer echter nog hoteldebotel op haar personal trainer Jason Walsh en twee maanden geleden plaatste de actrice nog een liefdevol kiekje op haar Instagram. Begin deze maand gaven de twee er echter de brui aan omdat ze volgens bronnen ‘niet op dezelfde golflengte zaten’. Zo wilde hij graag naar New York verhuizen, maar ligt haar leven in Los Angeles.

Date night with J ❤️

Een foto die is geplaatst door Hilary Duff (@hilaryduff) op

De 29-jarige actrice heeft een 4-jarig zoontje Luca Cruz met ex-man Mike Comrie. De twee waren vier jaar getrouwd maar beslisten om in 2014 uit elkaar te gaan.

Lees ook: