Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeh! Wordt Robbie Williams de nieuwste gast van Carpool Karaoke?

Oeh! Wordt Robbie Williams de nieuwste gast van Carpool Karaoke?

Oeh! Wordt Robbie Williams de nieuwste gast van Carpool Karaoke?

Robbie Williams staat te trappelen om mee te doen aan Carpool Karaoke. Helaas voor de Britse zanger werd hij tot nu toe nog niet uitgenodigd.

Carpool Karaoke is zonder twijfel het populairste onderdeel van The Late Late Show met James Corden. In het programma stappen sterren bij James in de auto en rijden ze vervolgens een stuk met de presentator mee. Tijdens de ritjes wordt er meegezongen met de radio (bij voorkeur met één van de eigen hits), gedanst of euh.. getwerkt.

Beroemd

Allemaal zaken die Robbie Williams naar eigen zeggen ook uitstekend zou kunnen – toch blijft een uitnodiging uit. Robbie steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag mee wil doen, de zanger nam zelfs al contact op met de show. Hij vermoedt dat ze hem afwijzen omdat hij niet bekend genoeg is in de Verenigde Staten, waar de show wordt opgenomen. Robbie: “Ik ben daar niet beroemd. Dat moet ik nog afvinken.”

Robbie is getrouwd met de Amerikaanse Ayda Field, met wie hij note bene een tijdje in de Verenigde Staten woonde. Tegenwoordig woont het stel met hun twee kinderen opnieuw in het Verenigd Koninkrijk.

Styling in @ysl @loosewomen #instafashion #fashiongram #doubletrouble #twinning #couplegoals #onfleek

A video posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Lees ook:

 

Bron: RTL Boulevard, The Daily Star