Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeh la la: er komt een derde deel van de stripperfilm Magic Mike

Oeh la la: er komt een derde deel van de stripperfilm Magic Mike

Oeh la la: er komt een derde deel van de stripperfilm Magic Mike

Magic Mike was een populaire stripperfilm van een paar jaar geleden waar iedereen met rode koontjes naar zat te kijken. Hoofdrolspeler Channing Tatum is natuurlijk ook heerlijk om te zien met een ontbloot bovenlijf. En er is goed nieuws voor fans, want het derde deel van Magic Mike is in de maak!

Magic Mike

Acteur Channing Tatum, schrijver Reid Carolin en regisseur Steven Soderbergh steken ook deze keer de koppen weer bij elkaar om een derde deel van de populaire stripperfilm te maken. De film gaat Magic Mike’s Last Dance heten. De film gaat gemaakt worden voor de streamingsdienst HBO Max, een streamingplatform die nog niet in Nederland beschikbaar is.

Channing Tatum heeft er “geen woorden voor” dat er een laatste Magic Mike-film in de maak is en is erg enthousiast. De sexy, gespierde acteur postte op Twitter een foto van het script van de derde film. “Nou wereld, het ziet ernaar uit dat Mike Lane weer meedoet”, schrijft hij erbij.

Tekst gaat verder onder tweet. 

Lees ook
Zin in Kerstmis? Déze kerstfilms verschijnen de komende maanden op Netflix

Films

De eerste Magic Mike-film kwam uit in 2012 en was een ware hit. Wat je misschien niet wist: het verhaal is gebaseerd op het echte leven van acteur Channing Tatum. Tatum werkte, voor hij een bekende acteur werd, als stripper. Het vervolg op de eerste film, Magic Mike XXL, kwam in 2015 uit. Wanneer de derde film in de bioscopen te zien zal zijn, is nog onbekend. Wij gaan de eerste twee films gauw nog een keer kijken om in de stemming te komen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Getty Images