Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oeh! Actrice Dilan Yurdakul onthult hoeveel geld je verdient met een rol in GTST

Oeh! Actrice Dilan Yurdakul onthult hoeveel geld je verdient met een rol in GTST

Oeh! Actrice Dilan Yurdakul onthult hoeveel geld je verdient met een rol in GTST

Ben jij een GTST- fan en altijd al benieuwd geweest of het goed verdiend om te acteren in de serie Goede tijden, slechte tijden? Actrice Dilan Yurdakul doet een boekje open over het salaris wat ze verdiende met haar rol in GTST. 

Salaris GTST

Een aantal jaar geleden deed Dilan Yurdakul haar intrede in het fictieve Meerdijk en vertolkte ze jarenlang de rol van Aysen Baydar. Mensen in haar omgeving vonden dat ze te slim was om te spelen in zo’n ‘simpele’ soap. Dilan vindt zelf van niet, want ze begon bij GTST met een goede reden. “Ik geloof niet zo in te slim of te dom. Ik denk dat je alles voor jezelf kunt laten werken als je weet waaróm je iets doet. Toen ik begon in GTST had ik geen camera-ervaring, dus mijn doel was: kilometers maken. Die zeven jaar ervaring ontneemt niemand me”, vertelt de actrice aan de Nieuwe Revu.

Of de actrice een glamourleven en een riant salaris had toen ze in GTST ging spelen? Absoluut niet. Dilan onthult dat dit best wel tegenviel. “In het begin verdiende ik heel weinig, het minimumloon. Later werd dat iets meer. Voor het geld moet je het niet doen”, vertelt de actrice. Maar toen ze eenmaal naam had gemaakt binnen GTST, werd haar salaris ook beter. Uiteindelijk kon de actrice wel een mooi huis in Amsterdam kopen. “Klopt, dat is een leuke erfenis van GTST“, zegt ze lachend. Haar rol bij GTST was het dus zeker waard!

Lees ook
Lone van Roosendaal terug van weggeweest in GTST: ‘The bitch is back’

Carrière

Inmiddels heeft Dilan de GTST-rol vaarwel gezegd, maar acteert ze nog wel en timmert ze aan de weg als schrijfster. Momenteel is ze te zien in de Videoland-serie Bonnie & Clyde. De dramaserie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het criminele duo Antonio van der P. en Enise B. Dilan was zelf erg geïnteresseerd in de achtergrond van het verhaal van deze twee criminelen en heeft het plot geschreven voor deze serie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dilan Yurdakul (@dilan.yurdakul)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress