Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > O wauw: Xelly Cabau van Kasbergen knipt in een keer lange lokken af

O wauw: Xelly Cabau van Kasbergen knipt in een keer lange lokken af

O wauw: Xelly Cabau van Kasbergen knipt in een keer lange lokken af

Xelly Cabau van Kasbergen heeft net als haar zus Yolanthe een prachtige bos haar met lange lokken. Maar… Xelly lijkt het hoog tijd voor iets anders te vinden. Op Instagram laat ze weten klaar te zijn met haar lange lokken en is te zien hoe ze de schaar in haar manen zet.

Een grap, of toch niet?

De haarstyliste en visagiste weet voor veel verbazing bij haar volgers te zorgen. Waar ze het ene moment nog haar lange lokken laat zien, pakt Xelly opeens de schaar erbij en neemt ze afscheid van haar lange haar. Tenminste… Zo lijkt het. “Al dat mooie haar waar ik zo jaloers op ben. Hoop toch dat het een pruik was” en “Is dit een grap?” is slechts een greep uit de vele reacties van haar geschrokken volgers.

Pruik

Sommigen denken dan ook dat Xelly haar volgers voor de gek houdt en het hier niet om haar echte haar maar om een pruik gaat. “Sowieso een pruik! Staartje is vrij dun, terwijl ze zelf een hele prachtige volle bos heeft”, schrijft iemand in de reacties. “Nee, dit is niet echt. Kijk maar goed”, laat ook een ander weten.

Lees ook
Wat is haar geheim? Xelly Cabau is 30 kilo afgevallen na zwangerschap

Onderscheidend

Toch lijkt niet iedereen het zonde van haar lange lokken te vinden. Zo vinden sommigen het een dappere move en denken ze juist dat een korte coupe Xelly superleuk zou staan. “Gewoon doen. Maakt je onderscheidend”, “Dat wil ik ook elke dag doen, maar durf het niet” en “Benieuwd naar het eindresultaat!”, luiden enkele reacties. Xelly zelf houdt iedereen nog vol in spanning. Of dat het om een pruik gaat of ze voortaan echt met een korte coupe door het leven gaat, is dus nog even afwachten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Brunopress