Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze Nederlandse blogger sleept spannende klus binnen!

Deze Nederlandse blogger sleept spannende klus binnen!

Deze Nederlandse blogger sleept spannende klus binnen!

Oranje boven! Anna Nooshin, oprichtster van lifestylewebsite NSMBL, is een wel héél bijzondere samenwerking aangegaan. De brunette is te bewonderen in een campagne voor lingeriemerk Hunkemöller, zo maakte ze gisteravond bekend.

Sylvie Meis
Anna, die niet alleen blogger is, maar ook regelmatig als lifestyledeskundige aanschuift aan de desk bij RTL Boulevard, treedt hiermee in de voetsporen van Sylvie Meis. Zij stopte onlangs met werken voor de lingerieketen, na vijf jaar lang het gezicht te zijn geweest.

Social Influencers Collection
De Nederlands/Iraanse Anna is met deze samenwerking het gezicht van de eerste Social Influencer Collection van het lingeriemerk. Voor deze collectie staat ze niet alleen model, maar de brunette heeft ook meegeholpen aan het ontwerpen van de lingerielijn.

Maatje meer
Tijdens het ontwerpen van de collectie heeft Anna aandacht besteed aan een collectie die niet alleen geschikt is voor slanke dames, maar ook prima gedragen kan worden door vrouwen met een maatje meer.

Geen model
Spannend vindt de brunette het wel. In RTL Boulevard liet ze weten toe te zijn geweest aan een nieuwe uitdaging, en dat deze samenwerking daarom precies op het goede moment kwam. ‘Maar ja, ik ben natuurlijk geen model,’ voegde ze daar nog aan toe. Met die gedachte in haar achterhoofd is het kersverse lingeriemodel voor de lens gekropen.

De collectie is vanaf 16 augustus online te bestellen en ligt op 23 augustus ook in de winkels.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: