Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Noooo! Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar?

Noooo! Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar?

Noooo! Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar?

Afgelopen zomer ging het koppel nog samen op vakantie – en peddelde Orlando naakt op zijn board – maar de romance tussen Orlando Bloom en Katy Perry zou over zijn. De Britse acteur en Amerikaanse zangeres zouden er volgens In Touch Weekly na tien maanden de brui aan hebben gegeven.

Hoewel de reden van de breuk nog niet officieel bevestigd is, wordt er in de entourages van beide sterren druk gespeculeerd over wat hen nu juist uiteen heeft gedreven. In Touch Weekly, een showbizzmagazine uit de Verenigde Staten, kreeg alvast een verklaring van een anonieme bron.

Orlando Trump

‘Niet lang na Halloween zei Orlando tegen zijn vrienden dat hij de relatie wilde beëindigen’, aldus de anonieme bron. ‘Hij voelt zich niet klaar voor een nieuw huwelijk en kinderen, terwijl Katy dat wel ziet zitten.’ Misschien dat het feit dat Orlando verkleed moest gaan als Donald Trump terwijl Katy zich in een Hillary Clinton-pak hees, er ook iets mee te maken.

Gezinsuitbreiding

Of dit de reden is voor de breuk, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Katy Perry liet eerder wel weten dat ze klaar is om een gezin te starten, dus wie weet… Orlando Bloom heeft al een vijfjarige zoon, Flynn, met topmodel Miranda Kerr. Het model onthulte laatst in een interview dat ze na hun scheiding met depressieve gevoelens kampte.

Katy’s keuze

In de kringen rondom Katy klinkt het echter anders. Anonieme bronnen beweren dat het de zangeres was die Orlando gedumpt heeft, omdat ze verschillende dingen in het leven willen. ‘Hoe graag ze hem ook zag, voor haar is het nu tijd om door te gaan’, klinkt het.

Lees ook: