Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > NOOO: ‘Last Christmas’-zanger George Michael sterft op kerstdag

NOOO: ‘Last Christmas’-zanger George Michael sterft op kerstdag

NOOO: ‘Last Christmas’-zanger George Michael sterft op kerstdag

2016 was geen goed jaar in de showbizzwereld, want we moesten verschillende grote zangers en iconen afgeven. En om het nog net dat tikkeltje erger te maken is ook zanger George Michael gisteren van ons heengegaan. De ‘Last Christmas’-zanger overleed op 53-jarige leeftijd in zijn huis in Londen, op kerstdag.

Georgios Kyriacos Panayiotou, bij ons beter bekend als zanger George Michael, is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van hartfalen. Volgens de politie is er niets verdacht aan zijn overlijden en stierf de muzieklegende rustig in z’n slaap. De manager van de zanger bevestigde gisterenavond het nieuws van zijn overlijden.

‘We bevestigen het droevige nieuws dat onze geliefde zoon, broer en vriend George Michael in vrede is heengegaan tijdens de kerstperiode. De familie vraagt om hun privacy te respecteren tijdens deze moeilijke periode.’

George Michael is bij velen vooral bekend als een van de groepsleden van Wham!, het muziekgroepje dat hij in 1981 samen met zijn beste vriend Andrew Ridgeley oprichtte. De twee vrienden werden wereldberoemd met hits zoals ‘Wake Me Up Before You Go-Go’ en het populaire en op dit moment toepasselijke ‘Last Christmas’.

Vijf jaar later ging de band uit elkaar en bracht George Michael zijn eerste soloalbum uit, naar eigen zeggen met een volwassener imago.

Fans lieten gisterenavond al massaal bloemen achter aan de deur van de zanger en ook verschillende artiesten reageerden al op sociale media.

Wij wensen zijn familie, vrienden en fans veel sterkte toe.

Lees ook: