Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nooo! Demi Lovato stopt voorlopig met muziek maken

Nooo! Demi Lovato stopt voorlopig met muziek maken

Nooo! Demi Lovato stopt voorlopig met muziek maken

Toen we hoorden dat Adele na haar geweldige concertenreeks opnieuw een break van 10 jaar zou nemen, konden we onze oren niet geloven. Nu komt ook zangeres Demi Lovato met het nieuws dat ze volgend jaar een muziekpauze zal inlassen. Ze zou zich niet meer goed voelen in het hele mediawereldje. 

Ik heb zo’n zin in 2017. Ik stop even met muziek maken en stap uit de schijnwerpers”, schreef de zangeres dinsdag op Twitter. “Ik ben misschien niet zo gemaakt voor dit wereldje en de media.” Fans van over de hele wereld reageerden geschokt op het nieuws en probeerden de zangeres op andere gedachten te brengen. Enkele fans vroegen haar ook of ze ooit nog zal terugkomen en nieuwe muziek zal brengen. “Ik weet het nog niet, ik heb momenteel het gevoel dat het niet meer de moeite waard is,” antwoordde Demi. “Ik ga liever vrijwilligerswerk doen.” Of de zangeres ook echt van plan is om haar muziekcarrière vaarwel te zeggen, is nog niet duidelijk.

Ook Selena Gomez sprak onlangs over haar problemen met de media. De zangeres werd twee weken geleden opgenomen in een kliniek waar ze zich in alle rust kon focussen op haar gezondheid.

Lees ook: