Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > NOOO: Adele treedt de komende 10 jaar niet meer op

NOOO: Adele treedt de komende 10 jaar niet meer op

NOOO: Adele treedt de komende 10 jaar niet meer op

In betoverde Adele vier keer het Ziggo Dome. Wie toen een ticket kon bemachtigen, mocht van veel geluk spreken. Extreem veel geluk blijkt nu, want Adele overweegt om 10 jaar lang niet te touren.

De Britse zangeres wil zich namelijk volledig focussen op de opvoeding van haar 3-jarig zoontje Angelo en dat valt nu eenmaal lastig te combineren met de hele wereld rondreizen en fans in vervoering brengen.

Haar huidige tour bracht de zangeres door heel Europa en op dit moment tourt ze door de Verenigde Staten. Haar laatste concert vindt plaats in Phoenix op 21 november – er zijn nog een paar kaartjes over, dus als je geld over hebt, grijp dan snel je kans 😉

Toen Angelo in 2012 geboren werd, nam Adele ook al drie jaar pauze. In november 2015 keerde ze terug met haar album ’25’.

Prioriteit nummer één

‘Haar zoontje is prioriteit nummer één voor Adele. Hij is het belangrijkste in haar leven’, vertelt een bron aan de Britse krant The Sun. ‘Ze nam hem mee naar elke show. Volgend jaar gaat hij naar school en kan dat niet meer.’

Adele wil geen enkel moment van zijn opvoeding missen en daarom zal ze niet meer op tour gaan. Ja, wij zijn nu in een hoekje aan het huilen!

 

Grote fan? Dan moet je dit zeker eens bekijken:

Zien: deze Portugese cover van Adele’s; When We Were Young’ is een ware tranentrekker!

Video: Adele gaat zingen op de bruiloft van deze enthousiaste fan

Video: Wow! Adele is zo verkouden dat ze haar concert moet afzeggen

Copyright: Karen De Decker