Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nog meer gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland? ‘Als het komt, komt het’

Nog meer gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland? ‘Als het komt, komt het’

Nog meer gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland? ‘Als het komt, komt het’

Maxime Meiland (25) is recentelijk bevallen en trotse moeder van haar twee dochtertjes Claire en Vivé. Vivé is pas net geboren, maar Maxime krijgt al vaak de vraag of er nog meer gezinsuitbreiding komt. 

Groot gezin

“Ik heb lang gedacht: ik wil twee kinderen, maar nu ik het ervaar met een man naast me, zou ik wel meer kinderen willen”, vertelt Maxime in een interview met Weekend. Samen met haar vriend Leroy kreeg ze in september dochtertje Vivé. Maxime wil graag nog meer kinderen, maar vriend Leroy is daar zeker nog niet klaar voor. Zeker nu ze een pasgeboren baby hebben, wil hij nog even rustig aan doen. “Als het komt, komt het”, zegt ze. Maxime heeft dus geen haast met een derde kindje.

Lees ook
Kijkers Chateau Meiland vinden Maxime te veel klagen: ‘Waar laat ik het babybadje dan?’

Dochtertje Vivé

Maxime noemt haar jongste een ‘lekker poppetje’. Met Vivé gaat gelukkig ook alles goed. Het slaapgebrek valt gelukkig mee, want Vivé wordt alleen om vier uur ’s nachts wakker voor een flesje. “Het is één keer in de nacht eruit en dan kun je weer doorslapen.”, zegt vriend Leroy, die de nachten mee vindt vallen.

Sinds augustus vorig jaar is Maxime gelukkig met haar vriend Leroy, die een van de cameramannen is van Chateau Meiland. Hij was een ontzettend leuke stiefvader voor Claire en is nu trotse vader van zijn eerste kindje Vivé. En wie weet volgen er nog meer kleintjes in de toekomst! Maar eerst staat er nog een verhuizing binnen Noordwijk op de planning.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Brond: Story | Beeld: BrunoPress