Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nóg een kandidaat van Expeditie Robinson bekend!

Nóg een kandidaat van Expeditie Robinson bekend!

Nóg een kandidaat van Expeditie Robinson bekend!

Langzaam maar zeker worden de kandidaten bekend gemaakt die mee doen aan het komende seizoen van het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson. De teller stond al op 8 namen, maar nu is er nog een bekende Nederlander aan het lijstje toegevoegd!

Mentale voorbereiding
Niemand minder dan presentator Koos van Platering biechtte tijdens de late uitzending van Shownieuws op dat ook hij meedoet aan Expeditie Robinson 2016. “Ik heb me vooral mentaal voorbereid, naast conditietraining in de sportschool. Mentale voorbereiding vond ik belangrijk, daarmee leerde ik weerstand accepteren zodat dit me weinig energie zou kosten”, onthulde Koos in de uitzending.

Opnames
Koos was voornamelijk achter de schermen werkzaam bij RTL, bij programma’s als Koffietijd, All You Need Is Love en vanaf 2005 bij Shownieuws. En sinds 2009 is hij daar ook voor de camera te zien. De presentator vertelde over de opnames van Expeditie Robinson dat het flink heeft geregend tijdens de opnames. “Ze zeggen dat een regenbui daar een uur duurt en dat daarna een strakblauwe lucht tevoorschijn komt. Ik kan je één ding zeggen; dat is niet zo.”

Andere kandidaten
Eerder werden al de namen van actrice Elle van Rijn, modelChloe Leenheer, vlogger Anna Nooshin, presentator Lex Uiting en acteur Bartho Braat onthuld. Ook Miss Nederland Jessie Jazz Vuijks doet mee.

 

Lees ook:

Bron: Telegraaf