Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Noah Cyrus gaat haar zus Miley achterna!

Noah Cyrus gaat haar zus Miley achterna!

Noah Cyrus gaat haar zus Miley achterna!

Noah Cyrus is nog maar zestien jaar, maar zal binnenkort bij het grote publiek bekend zijn. Niet langer als het zusje van, maar als popartiest! Want het jonge zusje van de wereldberoemde Miley, heeft een aantal flinke platendeals getekend.

Grote geldsom
Noah lijkt als twee druppels water op haar grote zus Miley, en gaat volgens haar muzikale familie de muziekwereld veroveren. En niet alleen haar familie geloofd in haar talent, want ook een aantal grote namen in de muziekwereld geloven in de stem van Noah. De tiener tekende onlangs twee platendeals. De eerste levert haar 250.000 dollar op voor het uitbrengen van een eerste album en de tweede deal een slordige 150.000 dollar voor het schrijven van de liedjes op dat album, zo meldt TMZ.

Voorschot
Maar dat is nog niet alles. Want als de 16-jarige Noah een hit scoort met haar eerste album, dan ontvangt ze daarvoor nog eens een bedrag van 1,5 miljoen dollar voorschot voor het maken van tweede plaat. Wanneer de eerste muziek van Noah Cyrus te horen zal zijn, is nog niet bekend. We zijn dan ook heel erg benieuwd of haar stem – net als haar looks – hetzelfde zal zijn als die van Miley.

View this post on Instagram

bluuuuueeeee

A post shared by NC (@noahcyrus) on

Bron: Telegraaf

Lees ook: